KFC : Kentucky Fried Chicken درست کردن کنتاکی ، مرغ سوخاری

KFC

Kentucky fried chicken

All you Need:

  • Vegetable Oil
  • 0.5 cup Milk or water
  • 3-4 kg boneless, skinless chicken breast and fish, shrimp.
  • 500g flour for mixing with powder cover in the pocket.
  1.  Melting the seasoning in hot water or milk.
  2.  The chicken pieces in it for half an hour.
  3.  Combine powder cover with 500g flour and put seasoned chicken and rolled them for several times.
  4.  Then, put them frying pan about 10-12 minutes at 170 c.

Chicken parmesan :

Rinse and pat dry2 lbs. boneless, skinless chicken breast In a bowl,  combine Seasoned Coating with 0.5 cup dry bread crumbs, 2 tbsp.

Grated Parmesan cheese and 1.5 tsb. Italian seasoning.

Dip chicken in 0.25 cup milk shake off excess.

Coat chicken with Seasoning mixture.

Heat 0.25 cup oil in a large skillet over medium-high heat add chicken; sauté 8-10min. per side or until done.

Too each chicken breast with Mozzarella cheese; heat unit cheese is melted. If desired, pour prepared spaghetti sauce over chicken and serve with cooked pasta

Life tastes great!

KFC : Kentucky Fried Chicken درست کردن کنتاکی ، مرغ سوخاری

راهنما و بروشور اولیه

پاکت، حاوی ادویه (بسته بزرگ)  و یک بسته پودر کوچک کاور (Powder Cover) است  میباشد

میزان فوق برای تهیه 4 کیلو گرم مرغ، ماهی و یا میگو کافی است.

 برای استفاده از پودر و بسته KFC لطفا مراحل زیر را بترتیب اجرا کنید:

  1. پودر ادویه (بسته بزرگ) را با یک لیوان آب جوش یا شیر داغ حل کرده و قطعات مرغ خام خرد شده را بمدت 30 الی 45 دقیقه  داخل محلول خوابانده بصورتی که تمام سطح مرغ ها را بپوشاند تا طعم دار بشود
  2. پاکت کوچک روکش (Powder Cover)  را با نیم کیلو گرم آرد سفید قنادی مخلوط کنید (از آرد نانوایی استفاده نکنید)
  3. مرغ های طعم دار شده را  داخل پودر روکش  قرار داده و بمدت یک دقیقه بغلطانید تا تمام سطح مرغها را بپوشاند و در آخر برای پولکی شدن سطح مرغ های غلطاننده شده در پودر روکش کاور(Powder Cover) آرام با پنجه چند بار چنگ زده تا تکه هایی از پولک نرم سطح مرغا را بپوشاند.
  4. مرغها را داخل سرخ کن با حداقل 170 درجه سانتیگراد بمدت 10 الی 12 دقیقه قرار دهید. (در سرخ کن مرغها را روی هم قرار ندهید)

نکته ها:

  • مرنیت تهیه شده (ترکیب ادویه با آبجوش یا شیر داغ)  نه غلیظ باشد و نه رقیق.
  • مرغ های مرنیت شده را چندین بار ورز دهید تا طعم دار بشود.
  • چنگ زدن مرغ ها داخل پودر کاور باعث پولکی شدن سطح مرغ  پس از سرخ شدن میشود.
  • سعی کنید میزان ادویه را مناسب با میزان مرغ ها استفاده کنید زیرا زیادی ادویه باعث شوری میشود.
  • این پودر افزودنی و یا سفیده یا زرده تخم مرغ ندارد

KFC : Kentucky Fried Chicken درست کردن کنتاکی ، مرغ سوخاری

ترجمه برچسب روی پودر KFC

KFC مرغ کنتاکی سرخ شده

مواد مورد نیاز:

  • پودر سوخاری  KFC
  • روغن نباتی
  • نیم لیتر شیر گرم یا آب جوش
  • 3 تا 4 کیلوگرم سینه مرغ بدون استخوان و  بدون پوست یا ماهی و میگو.
  • 500 گرم آرد برای مخلوط کردن با پودر کاور.

انجام کار:

  1. پودر بسته بزرگ را در نیم لیتر آب یا شیر داغ مخلوط کنید، این مایع نباید خیلی غلیظ یا خیلی رقیق باشد (مرنیت).
  2. قطعات مرغ ، ماهی یا میگو را به مدت نیم ساعت در مواد تهیه شده (مرنیت)  قرار بدهید.
  3. پودر بسته کوچک واقع در بسته بزرگ (پوشش پودر) را با 500G آرد سفید قنادی ترکیب کرده و تکه های مرغ ، ماهی  یا میگو را  برای چند بار در در این مخلوط بغلطانید تا بصورت کامل آغشته بشود.
  4. سپس به مدت10-12 دقیقه در حرارت 170  درجه سانتیگراد سرخ کنید (ترجیحا سرخ کن، اگه سرخکن ندارید میتونید از ماهیتابه رژیمی  و یا  زودپز هم استفاده کنید).

طعم بسیار عالی زندگی

KFC : Kentucky Fried Chicken درست کردن کنتاکی ، مرغ سوخاری

1392/12/19       00000             KFC : Kentucky Fried Chicken درست کردن کنتاکی ، مرغ سوخاری       عمومی



پایگاه اطلاع رسانی نیستی؟ , پایگاه اطلاع رسانی بهترین گروه و انجمن , پایگاه اطلاع رسانی دی جی 115 , پایگاه اطلاع رسانی دانشجویان رشته روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران , پایگاه اطلاع رسانی اولین همراه , پایگاه اطلاع رسانی نرم افزارهای جغرافیایی , پایگاه اطلاع رسانی مدیریت ارسال و دریافت پیامک انبوه , پایگاه اطلاع رسانی ابزارهای مدیریت و ویرایش تصویر و عکس آنلاین بصورت رایگان , پایگاه اطلاع رسانی آقای حاج سلمانی , پایگاه اطلاع رسانی تب فا TabFa.ir , پایگاه اطلاع رسانی روندها Trand.ir , پایگاه اطلاع رسانی حیدرنیا , پایگاه اطلاع رسانی ArcObject.ir , سامانه مدیریت محتوای parcms.ir , پایگاه اطلاع رسانی پرهام حیدرنیا , پایگاه اطلاع رسانی اخترشناسان ایران , پایگاه اطلاع رسانی پدیده شیراز , پایگاه اطلاع رسانی FreeP30.ir , پایگاه اطلاع رسانی بهترین هاست , پایگاه اطلاع رسانی دی جی 2000 , پایگاه اطلاع رسانی آقای گودرزی , پایگاه اطلاع رسانی مدیریت پیامکهای انبوه , پایگاه اطلاع رسانی با فرهنگ , پایگاه اطلاع رسانی آقای کندی , پایگاه اطلاع رسانی 42152.ir , پایگاه اطلاع رسانی انجمن فناوری اطلاعات , پایگاه اطلاع رسانی خوابگاه های دانشجویی و کارمندی , پایگاه اطلاع رسانی تولید کننده نقشه سایت , پایگاه اطلاع رسانی همراه اولی ، مدیریت پیامک و SMS , پایگاه اطلاع رسانی همیار اس ام اس و پیامک های انبوه , پایگاه اطلاع رسانی مدیریت و دسترسی به آدرسها و لینکهای اینترنتی , پایگاه اطلاع رسانی 88080.ir , پایگاه اطلاع رسانی FreePC.ir , پایگاه اطلاع رسانی آرک مپ ArcMap.ir , پایگاه اطلاع رسانی درخشان , پایگاه اطلاع رسانی آقای محمودپور , پایگاه اطلاع رسانی شهید شیرودی , پایگاه اطلاع رسانی پشتیبانی از خدمات و سرویسهای ارائه شده به شما , پایگاه اطلاع رسانی فروش محصولات فرهنگی , پایگاه اطلاع رسانی نجوم و اختر شناسی , گروه پرهاست , پایگاه اطلاع رسانی دانشجویان دانشگاه مجازی فاران , پایگاه اطلاع رسانی ابزارهای مدیریت محتوای وردپرس , پایگاه اطلاع رسانی اطلس ها , پایگاه اطلاع رسانی کلیل ، کلیل فارس ، شهر اقلید , پایگاه اطلاع رسانی بررسی رتبه و رنک سایت , پایگاه اطلاع رسانی ابزارهای فناوری اطلاعات
تبلیغ گروه فنی مهندسی پرهاست , , تبلیغ گروه فنی مهندسی پرهاست
Copyright © 2002-2017, uptrend.ir. Design and Hosting by ParHost All Rights Reserved.
5688